# | Początek | Nazwa | Miejsca | |
poniedziałek 2024-09-16 |
UP234 | 09:00 | Które z odmian malin mają najsłodsze owoce? dr inż. Sławomir Michałek | 25 | Edycja zakończona |
UP301 | 09:00 | Od owoców egzotycznych przez aromat roślin tropikalnych do zmysłu węchu dr hab., prof. uczelni Mirosława Chwil, dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP472 | 09:00 | Zobaczyć DNA dr Magdalena Sozoniuk, dr Justyna Leśniowska-Nowak | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP210 | 10:00 | Kolorowy świat roślin - barwniki roślinne dr inż. Sławomir Michałek, dr hab., prof. uczelni Barbara Hawrylak-Nowak, mgr inż. Weronika Woch | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP314 | 10:00 | Owoce i kwiaty jadane zródłem witamin dr hab., prof. uczelni Mirosława Chwil, dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP162 | 11:00 | Izolacja DNA z roślin dr Justyna Leśniowska-Nowak, dr Magdalena Sozoniuk | 20 | Edycja zakończona |
UP339 | 11:00 | Poznajemy zioła i ich pielęgnację dr hab., prof. uczelni Mirosława Chwil, dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP210 | 12:00 | Kolorowy świat roślin - barwniki roślinne dr inż. Sławomir Michałek, dr hab., prof. uczelni Barbara Hawrylak-Nowak, mgr inż. Weronika Woch | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP252 | 13:00 | Małe, a Wielkie! Czyli o zaletach nanocząstek. dr hab. Izabela Jośko, mgr Mikołaj Feculak | 4 | Edycja zakończona |
UP210 | 14:00 | Kolorowy świat roślin - barwniki roślinne dr inż. Sławomir Michałek, dr hab., prof. uczelni Barbara Hawrylak-Nowak, mgr inż. Weronika Woch | 25 | Edycja zakończona |
UP252 | 14:00 | Małe, a Wielkie! Czyli o zaletach nanocząstek. dr hab. Izabela Jośko, mgr Mikołaj Feculak | 12 | Edycja zakończona |
wtorek 2024-09-17 |
UP038 | 09:00 | Bliskie spotkanie z reakcjami redoks dr Paweł Muszyński, dr hab., prof. uczelni Tadeusz Paszko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP273 | 09:00 | Młody biolog - zjawiska osmotyczne w tkankach roślinnych dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron, prof. dr hab. Mirosława Chwil | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP361 | 09:00 | Roślinne kultury in vitro, czyli od komórki do rośliny dr inż. Wojciech Marecki, prof. dr hab. Sylwia Okoń, dr hab., prof. uczelni Roman Prażak, dr inż. Magdalena Dyduch-Siemińska, dr inż. Jacek Gawroński | 7 | Edycja zakończona |
UP219 | 10:00 | Kontrowersyjne substancje dodatkowe w żywności dr inż. Jolanta Domańska, prof. dr hab. Joanna Matysiak | 30 | Edycja zakończona |
UP361 | 10:00 | Roślinne kultury in vitro, czyli od komórki do rośliny dr inż. Wojciech Marecki, prof. dr hab. Sylwia Okoń, dr hab., prof. uczelni Roman Prażak, dr inż. Magdalena Dyduch-Siemińska, dr inż. Jacek Gawroński | 20 | Edycja zakończona |
UP469 | 10:00 | Znaczenie zjawisk osmotycznych dla organizmów żywych – od teorii do praktyki mgr inż. Maria Stasińska-Jakubas, mgr inż. Weronika Woch | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP318 | 11:00 | Pestycydy w żywności dr Renata Czeczko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP361 | 11:00 | Roślinne kultury in vitro, czyli od komórki do rośliny dr inż. Wojciech Marecki, prof. dr hab. Sylwia Okoń, dr hab., prof. uczelni Roman Prażak, dr inż. Magdalena Dyduch-Siemińska, dr inż. Jacek Gawroński | 20 | Edycja zakończona |
UP411 | 11:00 | Test PCR - o co chodzi? dr hab., prof. uczelni Edyta Paczos-Grzęda, mgr inż. Joanna Lech, Paulina Wac | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP433 | 11:00 | Właściwości roztworów koloidalnych dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron, dr hab., prof. uczelni Barbara Hawrylak-Nowak, mgr Maria Stasińska-Jakubas, dr inż. Sławomir Michałek | 20 | Edycja zakończona |
UP324 | 12:00 | Po co nam dodatki do żywności? dr Renata Czeczko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP361 | 12:00 | Roślinne kultury in vitro, czyli od komórki do rośliny dr inż. Wojciech Marecki, prof. dr hab. Sylwia Okoń, dr hab., prof. uczelni Roman Prażak, dr inż. Magdalena Dyduch-Siemińska, dr inż. Jacek Gawroński | 20 | Edycja zakończona |
UP469 | 12:00 | Znaczenie zjawisk osmotycznych dla organizmów żywych – od teorii do praktyki mgr inż. Maria Stasińska-Jakubas, mgr inż. Weronika Woch | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP078 | 13:00 | Czy można zobaczyć własne DNA gołym okiem? Sprawdzam! dr hab., prof. uczelni Edyta Paczos-Grzęda, mgr inż. Joanna Lech, Paulina Wac | Brak miejsc | Edycja zakończona |
środa 2024-09-18 |
UP003 | 09:00 | ABC miareczkowania dr Paweł Muszyński | Brak miejsc | Edycja zakończona |
czwartek 2024-09-19 |
UP151 | 09:00 | Herbatki z ziół, kwiatów jadalnych i owoców różnych gatunków roślin dr hab., prof. uczelni Mirosława Chwil, dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP176 | 09:00 | Jak rośliny bronią się przed swoimi wrogami? dr hab., prof. uczelni Marzena Masierowska, dr hab., prof. uczelni Agata Konarska, dr hab., prof. uczelni Krystyna Piotrowska-Weryszko | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP285 | 10:00 | Najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu, tajemnice ziaren pyłku dr hab., prof. uczelni Krystyna Piotrowska-Weryszko, dr hab., prof. uczelni Agata Konarska, dr hab., prof. uczelni Marzena Masierowska, dr inż. Marta Dmitruk, dr inż. Aneta Sulborska-Różycka | Brak miejsc | Edycja zakończona |
UP426 | 10:00 | W poszukiwaniu odporności roślin dr inż. Aleksandra Nucia, prof. dr hab. Sylwia Okoń, Weronika Grzelak | 20 | Edycja zakończona |