Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Miejsce: Collegium Agronomicum I

Strona:
Edycje: 1-30 z 40
#PoczątekNazwaMiejsca 
poniedziałek 2024-09-16
UP234
09:00
Które z odmian malin mają najsłodsze owoce?
dr inż. Sławomir Michałek
25
Edycja zakończona
UP301
09:00
Od owoców egzotycznych przez aromat roślin tropikalnych do zmysłu węchu
dr hab., prof. uczelni Mirosława Chwil, dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP472
09:00
Zobaczyć DNA
dr Magdalena Sozoniuk, dr Justyna Leśniowska-Nowak
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP210
10:00
Kolorowy świat roślin - barwniki roślinne
dr inż. Sławomir Michałek, dr hab., prof. uczelni Barbara Hawrylak-Nowak, mgr inż. Weronika Woch
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP314
10:00
Owoce i kwiaty jadane zródłem witamin
dr hab., prof. uczelni Mirosława Chwil, dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP162
11:00
Izolacja DNA z roślin
dr Justyna Leśniowska-Nowak, dr Magdalena Sozoniuk
20
Edycja zakończona
UP339
11:00
Poznajemy zioła i ich pielęgnację
dr hab., prof. uczelni Mirosława Chwil, dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP210
12:00
Kolorowy świat roślin - barwniki roślinne
dr inż. Sławomir Michałek, dr hab., prof. uczelni Barbara Hawrylak-Nowak, mgr inż. Weronika Woch
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP252
13:00
Małe, a Wielkie! Czyli o zaletach nanocząstek.
dr hab. Izabela Jośko, mgr Mikołaj Feculak
4
Edycja zakończona
UP210
14:00
Kolorowy świat roślin - barwniki roślinne
dr inż. Sławomir Michałek, dr hab., prof. uczelni Barbara Hawrylak-Nowak, mgr inż. Weronika Woch
25
Edycja zakończona
UP252
14:00
Małe, a Wielkie! Czyli o zaletach nanocząstek.
dr hab. Izabela Jośko, mgr Mikołaj Feculak
12
Edycja zakończona
wtorek 2024-09-17
UP038
09:00
Bliskie spotkanie z reakcjami redoks
dr Paweł Muszyński, dr hab., prof. uczelni Tadeusz Paszko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP273
09:00
Młody biolog - zjawiska osmotyczne w tkankach roślinnych
dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron, prof. dr hab. Mirosława Chwil
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP361
09:00
Roślinne kultury in vitro, czyli od komórki do rośliny
dr inż. Wojciech Marecki, prof. dr hab. Sylwia Okoń, dr hab., prof. uczelni Roman Prażak, dr inż. Magdalena Dyduch-Siemińska, dr inż. Jacek Gawroński
7
Edycja zakończona
UP219
10:00
Kontrowersyjne substancje dodatkowe w żywności
dr inż. Jolanta Domańska, prof. dr hab. Joanna Matysiak
30
Edycja zakończona
UP361
10:00
Roślinne kultury in vitro, czyli od komórki do rośliny
dr inż. Wojciech Marecki, prof. dr hab. Sylwia Okoń, dr hab., prof. uczelni Roman Prażak, dr inż. Magdalena Dyduch-Siemińska, dr inż. Jacek Gawroński
20
Edycja zakończona
UP469
10:00
Znaczenie zjawisk osmotycznych dla organizmów żywych – od teorii do praktyki
mgr inż. Maria Stasińska-Jakubas, mgr inż. Weronika Woch
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP318
11:00
Pestycydy w żywności
dr Renata Czeczko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP361
11:00
Roślinne kultury in vitro, czyli od komórki do rośliny
dr inż. Wojciech Marecki, prof. dr hab. Sylwia Okoń, dr hab., prof. uczelni Roman Prażak, dr inż. Magdalena Dyduch-Siemińska, dr inż. Jacek Gawroński
20
Edycja zakończona
UP411
11:00
Test PCR - o co chodzi?
dr hab., prof. uczelni Edyta Paczos-Grzęda, mgr inż. Joanna Lech, Paulina Wac
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP433
11:00
Właściwości roztworów koloidalnych
dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron, dr hab., prof. uczelni Barbara Hawrylak-Nowak, mgr Maria Stasińska-Jakubas, dr inż. Sławomir Michałek
20
Edycja zakończona
UP324
12:00
Po co nam dodatki do żywności?
dr Renata Czeczko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP361
12:00
Roślinne kultury in vitro, czyli od komórki do rośliny
dr inż. Wojciech Marecki, prof. dr hab. Sylwia Okoń, dr hab., prof. uczelni Roman Prażak, dr inż. Magdalena Dyduch-Siemińska, dr inż. Jacek Gawroński
20
Edycja zakończona
UP469
12:00
Znaczenie zjawisk osmotycznych dla organizmów żywych – od teorii do praktyki
mgr inż. Maria Stasińska-Jakubas, mgr inż. Weronika Woch
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP078
13:00
Czy można zobaczyć własne DNA gołym okiem? Sprawdzam!
dr hab., prof. uczelni Edyta Paczos-Grzęda, mgr inż. Joanna Lech, Paulina Wac
Brak miejsc
Edycja zakończona
środa 2024-09-18
UP003
09:00
ABC miareczkowania
dr Paweł Muszyński
Brak miejsc
Edycja zakończona
czwartek 2024-09-19
UP151
09:00
Herbatki z ziół, kwiatów jadalnych i owoców różnych gatunków roślin
dr hab., prof. uczelni Mirosława Chwil, dr hab., prof. uczelni Renata Matraszek-Gawron
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP176
09:00
Jak rośliny bronią się przed swoimi wrogami?
dr hab., prof. uczelni Marzena Masierowska, dr hab., prof. uczelni Agata Konarska, dr hab., prof. uczelni Krystyna Piotrowska-Weryszko
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP285
10:00
Najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu, tajemnice ziaren pyłku
dr hab., prof. uczelni Krystyna Piotrowska-Weryszko, dr hab., prof. uczelni Agata Konarska, dr hab., prof. uczelni Marzena Masierowska, dr inż. Marta Dmitruk, dr inż. Aneta Sulborska-Różycka
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP426
10:00
W poszukiwaniu odporności roślin
dr inż. Aleksandra Nucia, prof. dr hab. Sylwia Okoń, Weronika Grzelak
20
Edycja zakończona
Strona: