Zarejestruj

Dostępne edycje projektów

Miejsce: Centrum Sportowo-Rekreacyjne UP

Edycje: 1-11 z 11
#PoczątekNazwaMiejsca 
poniedziałek 2024-09-16
UP470
10:00
Znajdź swój kolor - analiza kolorystyczna
dr inż. Katarzyna Rubinowska, mgr inż. Ewelina Chrzanowska
11
Edycja zakończona
UP470
11:00
Znajdź swój kolor - analiza kolorystyczna
dr inż. Katarzyna Rubinowska, mgr inż. Ewelina Chrzanowska
Brak miejsc
Edycja zakończona
UP403
12:00
Tajemnice prawidłowej pielęgnacji młodej skóry
dr inż. Katarzyna Rubinowska, mgr inż. Ewelina Chrzanowska
20
Edycja zakończona
UP403
13:00
Tajemnice prawidłowej pielęgnacji młodej skóry
dr inż. Katarzyna Rubinowska, mgr inż. Ewelina Chrzanowska
20
Edycja zakończona
czwartek 2024-09-19
UP403
09:00
Tajemnice prawidłowej pielęgnacji młodej skóry
dr inż. Katarzyna Rubinowska, mgr inż. Ewelina Chrzanowska
20
Edycja zakończona
piątek 2024-09-20
UP294
10:00
Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury
dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński, dr inż. Beata Biernacka, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr hab., prof. uczelni Marcin Mitrus, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Marek Milanowski
20
Edycja zakończona
UP294
12:00
Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena tekstury
dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński, dr inż. Beata Biernacka, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr hab., prof. uczelni Marcin Mitrus, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Marek Milanowski
5
Edycja zakończona
UP439
13:00
Wybrane wyróżniki jakości żywności utrwalanej konwekcyjnie-mikrofalowo
dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
Edycja zakończona
UP296
14:00
Ocena jakości żywności suszonej sublimacyjnie
dr Renata Polak, dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka
20
Edycja zakończona
UP243
15:00
Liofilizacja jako metoda utrwalania żywności
dr hab. inż. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanislaw Rudy
20
Edycja zakończona
UP220
16:00
Konwekcyjno-mikrofalowe utrwalanie żywności
dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr inż. Beata Biernacka, dr Renata Polak, dr hab. Andrzej Krzykowski
20
Edycja zakończona