Zarejestruj

dr inż. Lisiecka Katarzyna

Edycje: 6
#NazwaMiejscaGodz.
wtorek 2024-09-17
UP305

Odkryj w sobie detektywa - zidentyfikuj nieznane - chromatografia bibułowa

Zakończony
dr hab. Monika Karaś, dr Urszula Szymanowska, dr inż. Katarzyna Lisiecka, dr inż. Małgorzata Sierocka, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, mgr Magdalena Borecka, mgr inż. Agata Michalska, inż. Katarzyna Tchórzewska
5
10:00
UP207

KOLOROWO, ZDROWO, MOLEKULARNIE – CZYLI SŁÓW KILKA O BARWNIKACH ROŚLINNYCH.

Zakończony
dr Urszula Szymanowska, dr hab. Monika Karaś, dr inż. Katarzyna Lisiecka, dr inż. Małgorzata Sierocka, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, mgr Magdalena Borecka, mgr inż. Agata Michalska, inż. Katarzyna Tchórzewska
Brak miejsc
12:00
środa 2024-09-18
UP283

Nadtlenek wodoru jako reaktywna forma tlenu

Zakończony
dr inż. Katarzyna Lisiecka, dr hab. Monika Karaś, dr Urszula Szymanowska, dr inż. Małgorzata Sierocka, dr, prof. uczelni Urszula ZŁotek, mgr Magdalena Borecka
Brak miejsc
10:00
czwartek 2024-09-19
UP248

Magiczne eksperymenty

Zakończony
dr inż. Małgorzata Sierocka, mgr inż. Agata Michalska, dr inż. Katarzyna Lisiecka, prof. dr hab. Michał Świeca
Brak miejsc
10:00
piątek 2024-09-20
UP104

Dlaczego żywność ciemnieje? Stop brązowieniu enzymatycznemu - czyli jak zahamować aktywność oksydazy polifenolowej i peroksydazy.

Zakończony
dr inż. Małgorzata Sierocka, dr hab., prof. uczelni Urszula Złotek, dr hab., prof. uczelni Monika Karaś, prof. dr hab. Urszula Gawlik, dr hab., prof. uczelni Dariusz Kowalczyk, mgr inż. Agata Michalska, dr inż. Katarzyna Lisiecka, prof. dr hab. Michał Świeca, dr inż. Urszula Szymanowska
5
10:00
UP326

Podstawy dietetyki, czyli jak zdrowo się odżywiać i jak planować swój jadłospis

Zakończony
mgr Magdalena Borecka, dr hab., prof. uczelni Monika Karaś, dr inż. Katarzyna Lisiecka, dr Urszula Szymanowska
20
10:00