dr hab., prof. uczelni inż. Combrzyński Maciej
Edycje: 3
# | Nazwa | Miejsca | Godz. | |
piątek 2024-09-20 | ||||
UP294 | Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena teksturyZakończonydr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński, dr inż. Beata Biernacka, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr hab., prof. uczelni Marcin Mitrus, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Marek Milanowski | |||
UP294 | Nowoczesne przekąski - metody ekspandowania i ocena teksturyZakończonydr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński, dr inż. Beata Biernacka, prof. dr hab. inż. Agnieszka Wójtowicz, prof. dr hab. inż. Tomasz Oniszczuk, dr hab., prof. uczelni Marcin Mitrus, mgr inż. Jakub Soja, mgr inż. Marek Milanowski | |||
UP106 | Dodatki do żywności – świat kolorowych makaronówZakończonydr inż. Beata Biernacka, dr hab., prof. uczelni Stanisław Rudy, dr hab. Andrzej Krzykowski, dr Renata Polak, dr hab., prof. uczelni inż. Maciej Combrzyński |