Zarejestruj

Projekty »

Warsztaty kuchni japońskiej

:: Projekt UP428 (Szczegóły)
Adresaci
szkoła ponadpodstawowa, studenci, rodzice, dziadek i babcia
Dla niepełnosprawnych
niedowidzących, niepełnosprawnych ruchowo, z innymi niepełnosprawnościami
Forma prezentacji
warsztat
Nauki i sztuki
technologia żywności i żywienia
Przedmioty
biologia, chemia, geografia, wiedza o kulturze
Organizator
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Wydział Agrobioinżynierii
Autorzy
dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko (kierownik),
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko, dr inż. Monika Michalak-Majewska, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, dr Piotr Janas, Rafael Mleko, Ilona Sójka
Terminy
Czas trwania projektu: 3 godz. (135 min.)
Edycja zakończona
Wtorek 2024-09-17 13:00 - 16:00
Brak wolnych miejsc

Miejsce realizacji: Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Pracownia gastronomiczna)
Adres: Lublin, ul. Skromna 8

Inne projekty w tym miejscu

Projekt dotyczy warsztatów kuchni japońskiej. Uczestnicy przygotują kilka dań charakterystycznych dla kuchni japońskiej zawierających funkcjonalne składniki prozdrowotne. Zostaną zaprezentowane elementy kultury japońskiej (ubiór, pismo, zwyczaje). 

 

zdjęcie jest mojego autorstwa

  • Foto