Zarejestruj

Projekty »

Tekstura serów

:: Projekt UP408 (Szczegóły)
Adresaci
szkoła ponadpodstawowa, studenci, rodzice, dziadek i babcia
Dla niepełnosprawnych
niepełnosprawnych ruchowo, z innymi niepełnosprawnościami
Forma prezentacji
ćwiczenia
Nauki i sztuki
technologia żywności i żywienia
Przedmioty
chemia, fizyka i astronomia
Organizator
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Autorzy
prof. dr hab. inż. Stanisław Mleko (kierownik),
dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr Piotr Janas, dr hab. Maciej Nastaj, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, Rafael Mleko
Terminy
Czas trwania projektu: 2 godz. (90 min.)
Edycja zakończona
Poniedziałek 2024-09-16 09:00 - 11:00
Brak wolnych miejsc

Miejsce realizacji: Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (225)
Adres: Lublin, ul. Skromna 8

Inne projekty w tym miejscu

Projekt dotyczy ćwiczeń na temat reologii serów i ich tekstury. Przeprowadza zostanie analiza tekstury różnych serów. Projekt jest przewidziany dla osób od szkoły ponadpodstawowej do osób starszych .