Zarejestruj

Projekty »

Głodówka przerywana

:: Projekt UP143 (Szczegóły)
Adresaci
szkoła ponadpodstawowa, studenci, rodzice, dziadek i babcia
Dla niepełnosprawnych
niepełnosprawnych ruchowo, z innymi niepełnosprawnościami
Forma prezentacji
ćwiczenia
Nauki i sztuki
technologia żywności i żywienia
Przedmioty
biologia, chemia
Organizator
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii
Autorzy
prof. dr hab. Stanisław Mleko (kierownik),
dr hab., prof. uczelni Marta Tomczyńska-Mleko, dr Piotr Janas, dr hab. inż. Marta Wesołowska-Trojanowska, Rafael Mleko
Terminy
Czas trwania projektu: 2 godz. (90 min.)
Edycja zakończona
Środa 2024-09-18 10:00 - 12:00
Wolne miejsca: 22

Miejsce realizacji: Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (226)
Adres: Lublin, ul. Skromna 8

Inne projekty w tym miejscu

Projekt odbędzie się w formie ćwiczeń a w trakcie zostaną przedstawione zasady i rodzaje głodówki przerywanej i jej wpływ na zdrowie człowieka. Uczestnicy będą mieli szansę na przeprowadzenie pomiarów biometrycznych oraz będą mogli skorzystać z możliwości ułożenia dla nich diety w oparciu o post przerywany. Projekt jest skierowany do osób od szkoły ponadpodstawowej do osób starszych.